Меню
Количка

Връщане и замяна

Връщане на стоки

По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от Онлайн магазин www.grand-attack.bg , имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването й, без да посочват причини за това. Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, неизползвани и с ненарушена цялост на опаковката. При връщане на стоките задължително се връща и касовия бон, който ще намерите в опаковката. В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на потребителя. Разходите по връщането са изцяло за сметка на клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма, с която се осъществява връщането.

Връщанията се осъществяват до адрес: гр. Сливен, бул. „Стефан Караджа“ №5, Търговски център „Симо Ко“, ет. 2, офис 1.

Възстановяването на сумата става в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка, на посочен от клиента номер на банкова сметка или чрес пощенски паричен превод.

Телефон на потребителя : 0895 529 805

Рекламация
Дефекти, даващи основание за рекламация

Сцепване на кожата
Пречупване на ходилото
Разцепено ходило
Разкъсан шев на лицето
Повредени ципове

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката. Желателно е предварително да се свържете с наш представител.
Рекламация при скрити дефекти се предявява при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията (30 дни от датата на закупуване).
Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поема от производителя.

При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на касова бележка.

Телефон на потребителя : 0895 529 805