Доставка

Доставка на поръчани стоки

Безплатна доставка за сума над 80лв. до Вашия адрес! (Важи само за клиенти на дребно.)
Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес от понеделник до Събота включително.

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест. В случай на замяна, разходите за връщането са за Ваша сметка.

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката!

Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, с изключение да на населени места, които се обслужват по график. Поръчки, направени до 14:00 се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки, направени след 14:00 се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2кг., струва между 2.55лв. и 4.89лв.

Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5кг., струват между 2.99лв. и 6,49лв.

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

При поръчки на едро, стойността на доставката се определя от килограмите и дестинацията на пратката.

Всички поръчки получени Петък след 14:00ч , Събота и Неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.